Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Persoanele în cauză au vârste cuprinse între 24 și 41 de ani

ro

14 Jun, 2023 11:42 397 Marime text
Știre de presă                                                                                                               Bucureşti, 14 iunie 2023
                                                                                                                            
 
CINCI STRĂNI LUAȚI ÎN CUSTODIE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI
 
Poliţiştii de imigrări din Bucureşti au introdus ieri în Centrul de Cazare a Srăinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, cinci bărbaţi, care au fost transferaţi din Austria, respectiv din Germania în baza Regulamentului Dublin.
 
Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, din Bangladesh, Nepal și Siria, sunt bănuite de infracțiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Acestea au fost preluate ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni.
 
La ieşirea din ţară, pe numele bărbaților va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
 
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii