Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul pentru Imigrări Bărbați din China depistați cu ședere ilegală în Dâmbovița

ro

27 Feb, 2024 14:16 363 Marime text
Comunicat de presă
Târgoviște, 27 februarie 2024
 
BĂRBAȚI DIN CHINA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ ÎN DÂMBOVIȚA
 
Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma unei acțiuni pentru combaterea șederii și muncii ilegale a străinilor, au depistat doi bărbați din China, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acestora le-au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara noastră în termen de 15 zile.
 
Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa au desfășurat la data de 24 februarie a.c., o acțiune pe linia combaterii şederii și muncii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
 
Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat doi bărbați din China, cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, pe raza Județului Dâmbovița, care  nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere, nu au părăsit teritoriul țării noastre.
 
Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile.
 
De asemenea, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.
 
 
BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii