Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Vamală Română Aproximativ 85.000 țigarete reținute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albița

ro

24 May, 2023 11:39 601 Marime text
Nr. 288/24.05.2023
     
 
        COMUNICAT DE PRESĂ
 
Aproximativ 85.000 țigarete reținute de inspectorii vamali din cadrul 
Biroului Vamal de Frontieră Albița
 
          În data de 23 mai 2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albița – Direcția Regională Vamală Iași, au efectuat controlul vamal asupra a  două autocisterne care s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, conduse de cetățeni moldoveni. În urma analizei de risc, și cu respectarea controlului coordonat, cisternele au fost supuse scanării precum și controlului echipelor canine. În consecință, inspectorii vamali au descoperit, ascunse și nedeclarate, în câte două roți ale fiecărei cisterne cantitatea de 4.234 pachete țigarete (84.680 fire) marca Marlboro și Winston cu timbru de acciză Republica Moldova. Pentru ambii șoferi s-a luat masura întocmirii de sesizare penală pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu produse accizate.
          Valoarea bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 60.000 lei.
          Cazul a fost predat organelor Poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.
                                            
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii