Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor capitalei, în sistem integrat, în zona centrală

ro

04 Oct, 2023 11:03 581 Marime text
La data de 3 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției de Jandarmi a Municipiului București, au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.
 
În perioada de referință, polițiștiștii Secțiilor 10 și 11 Poliție, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Poliție Canină, au deșfășurat activități, în proximitatea unor parcuri și a mai multor străzi, din zona centrală a Capitalei, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.
Astfel, în perioada precizată, în urma acțiunilor întreprinse, au fost legitimate și verificate 31 de persoane, fiind efectuate totodată 23 de controale corporale. În acest context a fost constatată o infracțiune pentru combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare.
Structurile Ministerului Afacerilor Interne vor continua organizarea și desfășurarea acestor tipuri de activități și în perioada următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii