Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Votul la prima sectie de votare deschisa in strainatate (la Auckland) s-a incheiat

ro

06 Dec, 2009 17:12 582 Marime text

La secţia de votare de la Auckland, în Noua Zeelandă s-a încheiat procesul de vot astăzi, ora 10.00, ora României (ora 21.00, ora locală). Potrivit estimărilor preşedintelui secţiei de votare din Noua Zeelandă, la secţia de vot nr. 289 din Auckand, prima care s-a deschis în afara ţării, şi-au exercitat dreptul de vot aproximativ 175 de cetăţeni români.

Următoarele 3 secţii de votare care se vor închide la ora 12.00, ora României sunt cele din Australia - Canberra, Sydney şi Melbourne, urmând ca la ora 14.00, ora României să se închidă secţia de vot de la Tokyo - Japonia, respectiv secţiile de votare de la Seul - Republica Coreea şi Phenian - Republica Populară Democrată Coreeană.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ . Fotocronica va fi actualizată pe tot parcursul desfăşurării procesului de votare în străinătate.

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea turului doi al alegerilor prezidenţiale în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii