Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Ungaria – închiderea porţiunii de autostradă M1 la frontiera cu Austria

ro

13 Sep, 2015 18:24 727 Marime text
 Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, pentru evitarea aglomeraţiei pe autostrada M1, Poliţia Judeţului Gyor-Moson-Sopron a închis, pentru circulaţia autoturismelor, la data de 11 septembrie 2015, porţiunea de autostrada spre Hegyeshalom, frontiera cu Austria, de la  km. 165. Poliţia redirecţionează autoturismele către drumul M15, care face legătura cu Bratislava. Poliţia locală informează continuu participanţii la trafic referitor la eventualele aglomerări şi porţiuni de drumuri închise, prin intermediul indicatoarelor electronice ale autostrăzii.

În vederea obţinerii de informaţii în timp real privind traficul pe principalele drumuri din Ungaria, pot fi accesate camerele web montate de-a lungul acestora, la adresa: www.utinform.hu/webkamerak/.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii