Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Susţinerea de către secretarul de stat Daniel Ioniţă a unui briefing de informare pe tema evoluţiilor din Republica Moldova

ro

29 Jan, 2016 19:29 1261 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Daniel Ioniţă a oferit astăzi, 29 ianuarie 2016, un briefing de informare pentru misiunile diplomatice ale statelor membre UE şi NATO acreditate la Bucureşti, pe tema evoluţiilor din Republica Moldova. 

În intervenţia sa, secretarul de stat Daniel Ioniţă a accentuat importanţa menţinerii stabilităţii Republicii Moldova – condiţie absolut necesară pentru aprofundarea reformelor şi continuarea credibilă a parcursului european al statului vecin. Implementarea de o manieră susţinută şi solidă a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană şi a măsurilor de reformă decurgând din acesta sunt esenţiale pentru îndepărtarea cauzelor structurale ale dificultăţilor curente şi pentru consolidarea, pe mai departe, a stabilităţii Republicii Moldova. 

Deschiderea către asocierea partenerilor neguvernamentali în definirea priorităţilor concrete de acţiune pe aceste direcţii poate reprezenta un element important în efortul de asigurare a sustenabilităţii agendei de reforme. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii