Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat Daniel Ioniţă a participat la Gala Studenţilor Români din Străinătate

ro

07 Jan, 2016 20:30 1007 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Daniel Ioniţă a participat astăzi, 7 ianuarie 2016, la deschiderea celei de-a VII-a ediţii a Galei Studenţilor Români din Străinătate, organizată de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

Secretarul de stat Daniel Ioniţă a transmis, cu această ocazie, aprecierea Ministerului român al Afacerilor Externe pentru profesionalismul şi perseverenţa membrilor Ligii Studenţilor Români din Străinătate de a promova o imagine pozitivă a tinerilor români care studiază peste hotare şi de a aduce în atenţia opiniei publice exemple de excelenţă academică românească.

În cadrul intervenţiei sale, Daniel Ioniţă i-a încurajat pe tinerii studenţi şi absolvenţi să se alăture eforturilor MAE de promovare a intereselor strategice ale României peste hotare şi i-a asigurat pe aceştia de întregul sprijin al Misiunilor noastre diplomatice, potrivit competenţelor legale.
 
Informaţii suplimentare:

Ministerul Afacerilor Externe a semnat la 4 februarie 2015 protocoale de colaborare cu două dintre cele mai active organizații de tineri români cu filiale peste hotare, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) și Fundaţia CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români). Printre prevederile celor două documente este menţionată cooperarea pentru realizarea unor proiecte dedicate priorităţilor de politică externă şi aniversărilor incluse în agenda de diplomaţie publică a Ministerului Afacerilor Externe, precum şi aniversărilor relaţiilor bilaterale cu diverse state.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii