Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea, de către secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, în vizită de prezentare, a ambasadorului Republicii Moldova la Bucureşti, Mihai Gribincea

ro

14 Jan, 2016 15:32 1148 Marime text
Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul, Radu Podgorean, l-a primit joi, 14 ianuarie 2016, în vizită de prezentare, pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, Mihai Gribincea.
Secretarul de stat Radu Podgorean i-a urat succes în îndeplinirea mandatului şi l-a asigurat de întregul sprijin al părţii române.

Cei doi demnitari au exprimat satisfacţia cu privire la caracterul privilegiat al relaţiilor dintre Bucureşti şi Chişinău, evidenţiate prin Parteneriatul Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Oficialul român a subliniat că, inclusiv în actualul context înregistrat în vecinătatea estică, caracterizat de o complexitate sporită, se impune formarea cât mai rapidă, la Chişinău, a unui guvern care să asigure stabilitatea ţării şi aplicarea hotărâtă a măsurilor de reformă necesare pentru revigorarea parcursului european al Republicii Moldova.
Oficialul român a arătat că o astfel de evoluţie ar fi în măsură să faciliteze şi înregistrarea de progrese în derularea importantelor proiecte de cooperare şi asistenţă iniţiate de România în sprijinul Republicii Moldova.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii