Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat pentru afaceri globale, Daniela Gîtman, a ambasadorului agreat al Republicii Populare Democrate Coreene la Bucureşti

ro

31 Mar, 2016 13:51 1094 Marime text

Secretarul de stat pentru afaceri globale, Daniela Gîtman, l-a primit în audienţă, astăzi, 31 martie 2016, pe Ri Pyong-du, ambasadorul agreat al Republicii Populare Democrate Coreene, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar în România.
În cadrul întrevederii au fost trecute în revistă stadiul şi perspectivele relaţiilor bilaterale. Partea română a exprimat îngrijorarea cu privire la testul nuclear şi lansările de rachete efectuate de Republica Populară Democrată Coreeană, acţiuni  care contravin rezoluţiilor Consiliului de Securitate al ONU şi sporesc tensiunile în Peninsula Coreeană.
A fost transmis îndemnul ca Republica Populară Democrată Coreeană să se reangajeze într-un dialog credibil cu comunitatea internaţională, inclusiv prin reluarea convorbirilor în format hexagonal, în interesul cooperării, reconcilierii şi stabilităţii în Peninsula Coreeană.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii