Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Daniel Ioniţă a unei delegaţii guvernamentale din Republica Moldova

ro

18 Feb, 2016 15:26 1194 Marime text


Secretarul de stat pentru afaceri strategice, Daniel Ioniţă, a avut astăzi, 18 februarie 2016, o întrevedere cu delegaţia SUERD (Strategia UE pentru Regiunea Dunării) din Republica Moldova, condusă de Anatol Usatîi, coordonatorul SUERD pentru Republica Moldova, vice-ministru al dezvoltării regionale şi construcţiilor.

Dialogul a evidenţiat dorinţa comună de consolidare a cooperării bilaterale, cu fructificarea formatelor care aduc valoare adăugată în planul racordării la politici şi finanţări europene, cum este SUERD. Secretatul de stat Daniel Ioniţă a reliefat interesul părţii române de a colabora pe proiecte macro-regionale în vederea accelerării apropierii Republicii Moldova de procesul de integrare europeană.

Secretarul de stat Daniel Ioniţă a prezentat proiectele principale de cooperare şi asistenţă în beneficiul Republicii Moldova şi a relevat impactul acestora în ce priveşte consolidarea bunăstării cetăţenilor şi racordarea statului vecin la spaţiul european. Pentru perioada următoare este important să fie explorate posibilităţile de dinamizare a cooperării la nivelul autorităţilor locale, pentru promovarea de proiecte care să răspundă cât mai precis aşteptărilor comunităţilor locale de peste Prut, inclusiv cu valorificarea cadrului oferit de Programul Operaţional Comun România - Republica Moldova 2014-2020.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii