Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a ambasadorului Statului Kuweit la Bucureşti, Fahd Hajar Shaouf Almetairi, la încheierea misiunii în România

ro

10 Sep, 2013 19:16 668 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, l-a primit astăzi, 10 septembrie 2013, pe ambasadorul Statului Kuweit în România, Fahd Hajar Shaouf Almetairi, în vizită de rămas bun. Cu acest prilej, ambasadorului kuweitian i s-au adresat mulțumiri pentru activitatea desfăşurată pe timpul mandatului în România şi pentru contribuţia la dezvoltarea relaţiilor de cooperare dintre ţara noastră şi Statul Kuweit.
 
Cei doi demnitari au subliniat importanţa cooperării între ministerele afacerilor externe ale celor două state pentru coordonarea politică a relaţiilor bilaterale şi amplificarea dialogului politic bilateral, precum şi pentru realizarea acţiunilor prevăzute pe agenda comună de lucru. De asemenea,
au convenit necesitatea utilizării tuturor instrumentelor de cooperare disponibile pentru plasarea dezvoltării schimburilor comerciale bilaterale şi a investiţiilor reciproce în centrul relaţiei bilaterale.
 
În acest cadru, ministrul român a arătat că aşteaptă cu interes vizita în România, în perioada următoare, a viceprim-ministrului, ministrul afacerilor externe al Statului Kuweit, cu această ocazie putându-se organiza un forum al oamenilor de afaceri români şi kuweitieni. De asemenea, a salutat organizarea, pe parcursul acestui an, a numeroase acţiuni culturale, atât în Kuweit, cât şi în România, de marcare a aniversării a 50 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii