Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRECIZĂRI referitoare la situaţia cetăţeanului român care a fost răpit de un grup de persoane înarmate, la data de 4 aprilie 2015, în Burkina Faso

ro

06 Apr, 2015 09:20 1130 Marime text
Suplimentar la informaţiile transmise de MAE referitor la situaţia cetăţeanului român care a fost răpit de un grup de persoane înarmate, la data de 4 aprilie 2015, în Burkina Faso, vă prezentăm următoarele:

Celula de Criză convocată la MAE de către ministrul afacerilor externe,  la data de 4 aprilie 2015,  imediat după semnalarea situaţiei cetăţeanului român, îşi continuă activitatea, în permanenţă, 24/7h, prin reprezentanţii MAE şi ai celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale (SRI, SIE, MApN).
Misiunile diplomatice române din regiune acţionează în coordonarea directă a Celulei de Criză a MAE, fiind în alertă maximă şi menţinând în permanenţă legătura cu toate autorităţile competente locale.
Familia cetăţeanului român a fost invitată, astăzi, 5 aprilie 2015, la sediul MAE, şi a avut discuţii cu reprezentanţii Celulei de Criză. În cadrul întrevederii au fost prezentate aspectele legate de situaţia actuală a cetăţeanului român, fiind păstrat un dialog permanent cu familia în vederea transmiterii evoluţiilor, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.
Având în vedere situaţia sensibilă în care se află cetăţeanul român, nu pot fi făcute publice date cu caracter personal sau alte informaţii care pot pune în pericol viaţa acestuia sau buna desfăşurare a acţiunilor de eliberare a acestuia.
Celula de Criză continuă efectuarea tuturor demersurilor legale, în vederea realizării operaţiunilor de salvare a cetăţeanului român.
 
Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii