Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea secretarului de stat pentru afaceri globale, Carmen Burlacu, la vernisajul expoziţiei aniversare “România – Chile, 90 de ani de relaţii diplomatice în documente

ro

27 Mar, 2015 11:51 1128 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe şi Ambasada Republicii Chile la Bucureşti, în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din Bucureşti, au organizat, joi, 26 martie 2015, vernisajul expoziţiei foto-documentare “România – Chile, 90 de ani de relaţii diplomatice în documente”.

Evenimentul se înscrie în seria de iniţiative bilaterale româno-chiliene de la Bucureşti şi Santiago de Chile organizate pentru marcarea, la data de 5 februarie 2015, a împlinirii a 90 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări.
Vernisajul a fost găzduit de Biblioteca Centrală Universitară şi s-a desfăşurat în prezenţa secretarului de stat pentru afaceri globale, Carmen Burlacu, şi a ambasadorului Republicii Chile la Bucureşti, Maria Eliana Cuevas Bernales.

Cei doi demnitari au dat citire şi mesajele aniversare schimbate cu acest prilej de miniştrii afacerilor externe ai României şi Republicii Chile.
La eveniment au participat reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, ai mediului academic, cultural şi economic, ziarişti.

Documentele diplomatice şi cărţile provin din arhiva Ministerului Afacerilor Externe şi din fondul Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii