Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 19 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Participarea ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, la Audiența Generală susținută de Sanctitatea Sa Papa Francisc

ro

02 Mar, 2016 15:56 621 Marime text
Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a participat astăzi, 2 martie 2016, la Audiența Generală susținută de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

În cadrul întâlnirii, au fost evocate relațiile foarte bune dintre Sfântul Scaun și România, reflectate și în dinamica vizitelor și contactelor bilaterale frecvente și variate. Oficialul român a mulţumit Sanctității Sale Papa Francisc pentru sprijinul oferit de Biserica Catolică comunităţilor româneşti din Europa occidentală în procesul acestora de integrare în societățile din țările de reședință şi a subliniat rolul important pe care Sfântul Scaun îl are în promovarea dialogului dintre Biserici. 

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, se află în perioada 2 - 6 martie 2016 în vizită oficială în Republica Italiană, având programate o serie de întâlniri cu reprezentanți ai autorităților centrale și locale italiene, precum și cu membrii comunității românești.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii