Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea ministrului Bogdan Aurescu la prima ediție a Galei CAESAR – Premiile “Lideri pentru România”

ro

30 May, 2015 16:33 1069 Marime text
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat vineri, 29 mai 2015, la prima ediție a Galei CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români), în cadrul căreia au fost oferite premiile “Lideri pentru România”. Șeful diplomației române a fost distins cu Premiul CAESAR pentru Leadership în Sectorul Public – “pentru întreaga activitate care, pe de o parte, a adus și aduce rezultate tangibile pentru România pe termen lung și care, pe de altă parte, impune noi standarde de profesionalism în întreaga diplomație românească”.
Sunt deosebit de onorat și emoționat de primirea acestui premiu, mai ales că vine din partea reprezentanților tinerei generații și mai ales că este vorba despre prima ediție a Galei CAESAR. (…). Fundația CAESAR este  o platformă care oferă mediului public și privat acces la peste 2.000 de specialiști din întreaga lume, este o rețea extrem de valoroasă pe care România trebuie să o fructifice”, a declarat ministrul Bogdan Aurescu .
În acest sens, șeful diplomației române a subliniat importanța acordurilor cuprinzătoare de colaborare încheiate la începutul anului 2015 între MAE și CEASAR, respectiv Liga Studenților Români din străinătate: “Sunt convins că am acum, în fața mea, o generație de lideri, de oameni care vor prelua ștafeta pentru a duce România mai departe - pe toate palierele importante. Acordul a reprezentat un pas important în aplicarea strategiei de punere în valoare în activitatea  diplomatică a potenţialului și energiei tinerilor români de prestigiu din străinătate, facilitând implicarea în proiecte comune, într-un efort comun care are ca scop final modernizarea României”.
Ministrul Bogdan Aurescu a dedicat premiul acordat de Fundația CAESAR colegilor din Ministerul Afacerilor Externe și tuturor celor care își dedică energia deservirii interesului național: “Primesc acest premiu în numele tuturor colegilor mei profesioniști din MAE și din alte instituții ale statului care își îndeplinesc datoria cu seriozitate și dedicare. Îl dedic tuturor celor care – pe tăcute, în anonimat, dar cu conștiința lucrului bine-făcut – și-au pus viața în slujba interesului național”, a arătat șeful diplomației române.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii