Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea ministrului Bogdan Aurescu la conferinţa privind „Implementarea Convenţiei europene a drepturilor omului, responsabilitatea noastră comună”

ro

26 Mar, 2015 18:23 817 Marime text
Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu va participa joi, 26 martie 2015, la Conferinţa la nivel înalt cu tema „Implementarea Convenţiei europene a drepturilor omului, responsabilitatea noastră comună”, organizată de Preşedinţia belgiană a Comitetului Miniştrilor al Consiliului Europei, la Bruxelles.

Acest eveniment se înscrie în linia conferinţelor dedicate reformei mecanismului convenţional european de protecţie a drepturilor omului.
Cu prilejul participării la Conferinţă, ministrul Bogdan Aurescu va prezenta, în cadrul discursului naţional, bunele practici dezvoltate de România în aplicarea Convenţiei pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale şi în executarea hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului.
În marja Conferinței de la Bruxelles ministrul Bogdan Aurescu va avea întrevederi cu Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, și cu preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Anne Brasseur.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii