Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea la vot in strainatate pana la ora 17.00, ora Romaniei

ro

22 Nov, 2009 23:47 568 Marime text
Pe baza estimărilor preşedinţilor secţiilor de votare, până la ora 17.00, ora României, la secţiile de vot deschise în străinătate au votat aproximativ 50.000 de cetăţeni români.

Cea mai mare participare la vot în străinătate până la această oră s-a înregistrat la secţiile de vot din Republica Moldova (secţiile de votare din Chişinău), Italia (Roma, Torino, Milano), Spania (Madrid, Castellon de la Plana, Coslanda, Barcelona, Torrejon de Ardoz, Getafe, Alcala de Henares şi Valencia), Belgia - Bruxelles, Franţa- Paris, Ungaria - Budapesta, Grecia- Atena, Marea Britanie - Londra, Austria- Viena, Cipru - Nicosia, Limassol, Afganistan - Zabul.

Până la ora 17.00, ora României, votul s-a încheiat în 19 secţii de votare organizate în străinătate, în state precum Australia, Japonia, Malaezia, Republica Populară Chineză, Thailanda sau Republica Filipine.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ .

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României şi referendumul naţional în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633 , precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii