Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea la vot in strainatate pana la ora 16.00, ora Romaniei

ro

06 Dec, 2009 21:39 517 Marime text

Pe baza informaţiilor primite de la misiunile României, până la ora 16.00, ora României, la secţiile de vot deschise în străinătate au votat, pe baza estimărilor preşedinţilor secţiilor, aproximativ 61.400 de cetăţeni români.

Participarea cea mai numeroasă s-a înregistrat la cele 4 secţii de vot din Republica Moldova, în Italia - Milano, Roma, Treviso, Franţa - Paris, Spania - Castellon, Zaragoza, Coslada, Grecia - Atena, Belgia - Bruxelles, Anglia - Londra.

La ora 15.00 a început votul în secţiile de la Mexico City şi la alte secţii de votare din SUA: cele patru secţii de votare din Chicago, secţiile din Dallas, Houston, Larose, Niles şi Minneapolis, la ora 16.00, ora României s-a deschis secţia de vot de la Phoenix, SUA, iar la ora 17.00 ora României se deschid restul secţiilor din SUA.

Votul decurge în condiţii normale. Nu s-au înregistrat situaţii deosebite.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ .

Fotocronica va fi actualizată pe tot parcursul desfăşurării procesului de votare în străinătate.

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea turului doi al alegerilor prezidenţiale în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii