Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea la vot in strainatate pana la ora 12.00, ora Romaniei

ro

06 Dec, 2009 17:17 513 Marime text

Pe baza informaţiilor primite de la preşedinţii secţiilor de votare, până la ora 12.00, ora României, la secţiile de vot deschise în străinătate au votat aproximativ 24.200 de cetăţeni români.

Prezenţa cea mai mare la vot s-a înregistrat în Republica Moldova- la cele 4 secţii de votare din Chişinău, în Franţa - la secţia de votare de la Paris, în Italia - la secţiile de vot din Torino, Milano şi Roma şi în Spania - la Zaragoza.

Pentru a vizualiza o prezenţă comparativă a prezenţei la vot la mai multe scrutine anterioare puteţi accesa link:

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=41008&idlnk=&cat=.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ . Fotocronica va fi actualizată pe tot parcursul desfăşurării procesului de votare în străinătate.

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii