Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea la vot in strainatate la ora 19.00, ora Romaniei

ro

07 Dec, 2009 00:33 545 Marime text

Pe baza informaţiilor primite de la preşedinţii secţiilor de votare din străinătate, până la ora 19.00, în secţiile de votare din străinătate au votat aproximativ 108.000 de cetăţeni români. Printre ţările unde votul s-a terminat se numără: Australia, Republica Islamică Pakistan, India, R.P. Chineză, secţiile din teatrul de operaţiuni din Afganistan, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite sau Georgia.

Secţiile de votare cu cea mai mare prezenţă la vot sunt: Paris, Chişinău 2, Chişinău 1, Castellon de la Plana 1, Bruxelles 1, unde s-au înregistrat peste 2000 de votanţi/secţie, pe baza estimărilor preşedinţilor secţiilor de votare.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ .

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea turului doi al alegerilor prezidenţiale în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii