Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni Cristian David, gazdă la Ziua Porţilor deschise la MAE

ro

22 Sep, 2013 15:26 754 Marime text
Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, a fost gazda unui tur al instituţiei în cadrul primei ediții a Zilei Porţilor Deschise la MAE. Demnitarul a prezentat sălile emblematice aflate în clădirea Ministerului Afacerilor Externe şi a furnizat informaţii esenţiale despre activităţile care se desfăşoară în acestea. Cu această ocazie, vizitatorii au adresat întrebări referitoare la activitatea instituţiei şi, în special, la relaţia statului cu românii stabiliţi în străinătate.
Ministrul delegat Cristian David le-a explicat vizitatorilor care sunt priorităţile mandatului său pentru comunităţile de români din străinătate, care sunt obiectivele şi realizările de până acum.
Întrucât printre numeroşii vizitatori s-au aflat şi studenţi la Ştiinţe Politice, ministrul delegat Cristian David i-a îndemnat să urmeze o carieră în diplomaţie. “Vă doresc nu numai să fiţi vizitatori, ci şi parte a acestui minister”, le-a urat demnitarul.
Ultimul punct de atracţie a fost Casa Eminescu unde ministrul delegat Cristian David a donat cărţi pentru copiii români din diasporă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii