Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:36 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Malaysia - Demonstrația „cămășilor roșii”

ro

16 Sep, 2015 14:51 401 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Malaysia că o demonstrație amplă este programată să aibă loc în Kuala Lumpur în cursul zilei de 16 septembrie 2015, sub denumirea Demonstrația „cămășilor roșii”.
Punctele de adunare vor fi: Bukit Bintang, Moscheea națională (Masjid Negara), Moscheea Al-Bukhary (pe Jalan Hang Tuah) și Craft Complex pe Jalan Conlay. Din aceste puncte, protestatarii vor merge către Padang Merbok (aflată în vecinătatea Merdeka Square), unde consiliul local Kuala Lumpur le-a permis să susțină adunarea, existând totuşi posibilitatea şi a unor manifestări violente.
Menţionăm că legea locală interzice participarea non-malaysienilor la protestele publice.
Se recomandă evitarea zonelor anticipate ca locuri de adunare sau de tranzit pentru demonstrație, precum: centrele comerciale și turistice cunoscute, zona Pavilion sau alte magazine din Bukit Bintang (Fahrenheit 88, Low Yat Plaza, Berjaya Times Square), Jalan Alor, Changkat, Petaling Street în Chinatown, Central Market, precum și alte zone turistice aflate în vecinătate.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro> şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii