Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE în colaborare cu ICR organizează o masă rotundă în cadrul Târgului de Carte GAUDEAMUS

ro

22 Nov, 2013 12:58 534 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe organizează, împreună cu Institutul Cultural Român, sâmbătă 23 noiembrie 2013, la ora 16.00, Masa Rotundă cu tema „Literatura română de expresie franceză” („Ecriture roumaine en francais”), la Târgul de carte GAUDEAMUS, în cadrul standului GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România (Stand 201 GADIF, nivelul 4.50).
 
Evenimentul care este dedicat aniversării a  20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Internaţională a Francofoniei se va bucura de participarea scriitorilor Gabriela Adameşteanu, Adrian Cioroianu, Bogdan Ghiu, Marius Daniel Popescu, Matei Vişniec şi Emilian Galaicu Păun.
 
Dezbaterile se vor desfăşura în limba franceză şi vor constitui un bun prilej pentru a evidenţia contribuţia scriitorilor români la îmbogăţirea patrimoniului cultural francofon şi la consolidarea dialogului dintre culturile şi identităţile naţionale din spaţiul francofon. 
 
Masa Rotundă se înscrie în suita de manifestări culturale francofone iniţiate de GADIF, în calitate de partener privilegiat al ediţiei 2013 a Târgului de carte GAUDEAMUS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii