Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE a inceput distributia buletinelor de vot la sectiile de votare din strainatate

ro

09 Nov, 2009 19:51 627 Marime text

 MAE a început distribuţia buletinelor de vot la secţiile de votare din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a început procesul de expediere a buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării alegerilor la secţiile de votare din străinătate către misiunile diplomatice şi oficiile consulare româneşti. Acestea, la rândul lor, le vor redistribui tuturor celor 294 de secţii de votare deschise în ţara de reşedinţă. Expedierea lor se va desfăşura pe parcursul mai multor zile.

Pe baza estimărilor misiunilor şi a prezenţei la vot la scrutinele anterioare au fost trimise 600.000 buletine de vot pentru secţiile de vot din străinătate pentru alegerile prezidenţiale şi  câte 600.000 de buletine de vot pentru fiecare dintre cele două întrebări ale referendumului naţional (un buletin pentru fiecare întrebare), în total 1.800.000 de buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale şi referendum.

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României şi referendumul naţional în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, link: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

Informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii