Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE a finalizat distributia buletinelor de vot la sectiile de votare din strainatate

ro

11 Nov, 2009 23:15 726 Marime text

MAE a finalizat distribuţia buletinelor de vot la secţiile de votare din străinătate

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat procesul de expediere a buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării alegerilor la secţiile de votare din străinătate către misiunile diplomatice şi oficiile consulare româneşti. Misiunile diplomatice, la rândul lor, vor redistribui materialele tuturor celor 294 de secţii de votare din străinătate, în funcţie de necesităţi. Expedierea a început în cursul zilei de luni, 9 noiembrie către misiunile României din Uzbekistan, Cuba, Kazahstan, Venezuela, Algeria, Irak, Iran, Australia, India, Nigeria, Peru, China, Sri Lanka, Ucraina, Armenia, Etiopia, Filipine, ultimele misiuni spre care au fost distribuite buletine de vot în cursul zilei de astăzi fiind cele din Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia Portugalia, Spania, Slovacia, Slovenia, Suedia si Ungaria.

Pe baza estimărilor misiunilor şi a prezenţei la vot la scrutinele anterioare au fost trimise 600.000 buletine de vot pentru secţiile de vot din străinătate pentru alegerile prezidenţiale şi  câte 600.000 de buletine de vot pentru fiecare dintre cele două întrebări ale referendumului naţional (un buletin pentru fiecare întrebare), în total 1.800.000 de buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale şi referendum.

MAE a încărcat pe contul de flickr fotografii cu buletinele de vot şi celelalte materiale care vor fi distribuite în străinătate pentru alegerile prezidenţiale/referendumul din 22 noiembrie. Fotografiile pot fi accesate pe adresa:  http://www.flickr.com/photos/maeromania .

Informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii