Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea secretarului de stat Ovidiu Dranga cu preşedintele Consiliului Legislativ al Parlamentului Statului New South Wales şi cu secretarul parlamentar pe lângă vicepremierul statului New South Wales

ro

20 Mar, 2013 19:12 655 Marime text
Secretarul de stat Ovidiu Dranga a avut, astăzi, 20 martie, în cadrul vizitei în Australia,  întâlniri cu preşedintele Consiliului Legislativ al Parlamentului Statului New South Wales, Hon. Donald Thomas Harwin şi cu secretarul parlamentar pe lângă vicepremierul statului New South Wales, Paul Toole. Au fost trecute în revistă oportunităţi de colaborare economică şi teme de dialog politic bilateral, de interes comun pentru România şi autorităţile celui mai vechi stat al Commonwealth-ului australian. În acest context, dialogul s-a concentrat asupra atractivităţii investiţionale a României pentru comunitatea de afaceri australiană, pornind de la poziţia geostrategică a ţării noastre, facilităţile portuare ale zonei Constanţa, profilul României ca actor regional în domeniul energiei şi potenţialul său de creştere economică.
Interlocutorii au exprimat aprecieri pentru calitatea dialogului bilateral şi au folosit acest prilej pentru a confirma atenţia de care România se bucură în mediile antreprenoriale din Sydney şi statul New South Wales. A fost evocată necesitatea contactelor directe şi orientate către obiective concrete, între oameni de afaceri români, autorităţi publice cu atribuţii economice şi oameni de afaceri australieni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii