Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:39 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii actualizate la ora 11.00 în legătură cu situaţia cetăţenilor români în urma cutremurului din Nepal

ro

26 Apr, 2015 12:55 641 Marime text
În continuarea informaţiilor transmise în cursul zilei de ieri, 25 aprilie 2015, referitoare la situaţia cetăţenilor români în urma cutremurului din Nepal, vă informăm că,  până în prezent, au fost identificaţi 19 cetăţeni români, care au fost contactaţi şi se află în afara oricărui pericol.
Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la New Delhi şi al Consulatului Onorific al României din Nepal, continuă eforturile de verificare a prezenţei, respectiv a situaţiei altor cetăţeni români care s-ar afla în Nepal, în zona respectivă, inclusiv dacă există vreun cetăţean român afectat în urma recentei replici din cursul acestei dimineţi, în pofida unor conexiuni de internet şi de telefonie extrem de dificile datorită circumstanţelor.
Până la acest moment misiunea diplomatică nu a primit nicio confirmare oficială referitoare la existenţa vreunui cetăţean român, printre victime.
Reamintim că cetăţenii români care au rude sau prieteni în zona afectată de cutremur au la dispoziţie pentru informaţii numărul de telefon 0728.557.116 sau e-mailul comunicare.consulara@mae.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii