Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indonezia – consecinţe ale erupţiei vulcanului Mount Raung

ro

10 Jul, 2015 15:23 506 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Indonezia cu privire la ridicarea nivelului de alertă ca urmare a activităţii vulcanice de pe vârful montan Mount Raung, din Banyuwangi, Java de Est.

Erupţiile de cenuşă şi fum s-au intensificat în ultima perioadă şi afectează infrastructura şi circulaţia către şi din insulele Bali şi Lombok.

Astfel, activitatea vulcanică a Mount Raung afectează zborurile către şi dinspre aeroporturile din regiune, inclusiv Ngurah Rai International Airport, Lombok International Airport (West Nusa Tenggera), Blimbinsari Airport, Banyuwangi şi Notohadinegro Airport (Jember, East Java).

Pentru informaţii suplimentare, se recomandă cetăţenilor români să contacteze tour-operatorii sau companiile aeriane de la care s-au achiziţionat biletele de avion, precum şi companiile de asigurări.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro> şi reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii