Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 22 aprilie BILLA România își prelungește programul

ro

22 Apr, 2013 13:01 1137 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ



București, 22 aprilie 2013

Din 22 aprilie BILLA România își prelungește programul

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi, BILLA România a decis să își modifice programul de funcționare al magazinelor din întreaga țară, începând cu data de 22 aprilie 2013. Astfel, orarul magazinelor va fi prelungit, chiar și până la ora 23:00.

Programul de funcționare pentru majoritatea unităților BILLA din țară va fi următorul:

Luni – Sâmbătă: 07:00 - 23:00
Duminica: 07:00 – 22:00

Programul magazinelor BILLA în perioada Sărbătorilor Pascale:

Unitățile Billa din întreaga țară vor avea în perioada sărbătorilor următorul program:

Sâmbătă, 4 mai: 07:00 - 21:00
Duminică, 5 mai: ȋnchis
Luni, 6 mai: 08:00 - 22:00
Marţi, 7 mai: 7:00- 23:00


În plus, de sărbători clienții BILLA se pot bucura de o serie de promoții și oferte speciale la articolele de sezon. Aceștia vor putea găsi o gamă variată de preparate specifice sărbătorilor, dulciuri și băuturi, dar și cosmetice și seturi pentru cadouri. În plus, magazinele BILLA le pun la dispoziție clienților din întreaga țară decorațiuni pentru casă și masa de Paște, precum și jucării pentru cei mici.


Detalii despre programul specific fiecărei unități BILLA se pot găsi pe www.billa.ro.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.


Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.


REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.


BILLA România: BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 72 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.


Pentru mai multe informatii:
Lidia Pitulea - PR Consultant Rogalski Grigoriu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii