Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decorarea colegului pompierului salvator din Fetești

ro

23 Jul, 2013 17:39 814 Marime text
Secretarul de stat Constantin Cătălin Chiper participă miercuri, 24 iulie, orele 11.00, la ceremonia de acordare a “Emblemei de Onoare a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă”, plutonierului adjutant Cîşloiu C. Dumitru din cadrul I.S.U. “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa.
 
Festivitatea va avea loc la sediul inspectoratului situat în Slobozia, str. Lacului nr. 23, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne şi ai autorităţilor judeţene şi locale.
 
Reamintim că pompierul ialomiţean a participat la data de 11 iulie a.c., la operaţiunile de salvare a doi muncitori surprinşi de prăbuşirea unui mal de pământ în municipiul Feteşti, alături de sublocotenentul post-mortem Boitan Gabriel, decedat în această misiune de salvare.
 
Angajat în cadrul ISU Ialomiţa din anul 2007, Cîşloiu Dumitru s-a remarcat de-a lungul timpului prin profesionalimul manifestat în cadrul intervenţiilor la care a participat, activitatea sa în cadrul structurii sus-menţionate fiind evaluată prin calificative foarte bune.
 
Plutonierul adjutant Cîşloiu Dumitru este căsătorit, are 44 de ani şi este comandant de echipaj în cadrul Gărzii de Intervenţie “Gabriel Boitan” Feteşti.
 
 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii