Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie - Republica Arabă Egipt

ro

25 Aug, 2013 18:26 772 Marime text
Având în vedere situaţia tensionată din Republica Arabă Egipt, Ministerul Afacerilor Externe  recomandă în continuare cetăţenilor români să evite deplasările pe teritoriul acestui stat, până la restabilirea situaţiei de securitate.
De asemenea, precizăm faptul că începând cu data de 14 august 2013, autorităţile egiptene au decretat starea de urgenţă, iar nivelul de risc al alertei este 3 din 4 (Există factori confirmaţi de risc – evitaţi călătoriile).

În data de 24 august 2013, autoritățile egiptene au modificat restricțiile de circulație în 14 guvernorate. Este interzisă circulația în Cairo, Giza, Alexandria, Sinaiul de Sud (cu excepția localităților Sharm El Sheikh, Taba și Dahab), Sinaiul de Nord, Suez, Beheira, Minia, Assiut, Sohag, Beni Suef, Ismailia, Qena și Fayoum în intervalul 21.00 - 06.00, cu excepția zilelor de vineri, când perioada de interdicție este 19.00 - 06.00.
Starea de urgență și interdicțiile de circulație rămân în vigoare și în următoarele săptămâni.
De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să nu tranziteze Sinaiul, declarat zonă militară închisă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii