Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE - Regatul Norvegiei – Închiderea autostrăzii E-18 ca urmare a prăbuşirii unui pod - 4.02.2015

ro

04 Feb, 2015 18:18 650 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Norvegiei asupra faptului că una dintre cele mai aglomerate autostrăzi - E-18 - este închisă în apropierea localităţii Holmestrand, comuna Vestfold, după ce un pod s-a prăbușit în după-amiaza zilei de 3 februarie 2015. Doi dintre stâlpii de temelie au cedat, în urma unei alunecări mari de teren produsă sub pod. Experţii în domeniu urmează să examineze în detaliu zona de fundație, fiind posibil ca podul să fie închis timp de mai multe luni. În acest caz, șoferii vor fi nevoiţi să ocolească zona.
MAE recomandă cetăţenilor români care se află în zonă să folosească trenuri și alte mijloace de transport în comun, pentru a nu aglomera traficul pe drumurile ocolitoare înguste.
Totodată, Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat, sau care tranzitează Norvegia, să consulte site-urile de specialitate (http://www.met.no/OBS-varsel/, http://www.varsom.no/, http://www.vegvesen.no/, http://www.yr.no/obsvarsel/).
Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile furnizate prin intermediul aplicaţiei pentru telefonul mobil, „Călătoreşte în siguranţă”, și al serviciului de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii