Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:11 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie - Japonia

ro

11 Sep, 2015 12:21 790 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Japoniei că, în urma furtunii tropicale Etau
Agenția Meteorologică niponă a emis o avertizare tip stare de urgență pentru prefecturile Ibaraki și Tochigi (aprox. 50 km NE Tokyo) de ploi abundente, inundații și alunecări de teren. De asemenea, a fost emis cod roșu de ploi abundente și inundații în zona metropolitană Tokyo și în următoarele prefecturi: Nagano, Shizuoka, Kanagawa, Saitama, Chiba, Niigata, Fukushima, Yamagata, Miyagi, Iwate.
Se recomandă cetăţenilor români care tranzitează teritoriul Japoniei să consulte pagina de internet a Agenției Meteorologice din Japonia  pentru informaţii actualizate privind evoluţia condiţiilor meteorologice din această ţară.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii