Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Căderi de zăpadă şi vânt puternic pe teritoriul Sloveniei

ro

25 Mar, 2013 20:15 1033 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Slovenia, în perioada 25-27.03.2013, asupra faptului că în urma căderilor de zăpadă masive şi a vântului puternic, în Slovenia au fost impuse restricţii de trafic pentru vehicule de mare tonaj pe autostrada A1 între Koper şi Ljubljana, pe autostrada A3 care leagă Italia de Slovenia, Fernetiči - Fernetti - Postojna şi pe drumul H4 între Nova Gorica-Gorizia – Postojna.
Pe autostrada A1 dintre Ljubljana şi Koper se circulă cu dificultate. Aceste dificultăţi pot apărea şi pe porţiunile de autostradă care leagă Slovenia de Ungaria, Austria şi Croaţia.
Autorităţile slovene recomandă şoferilor de autovehicule grele/camioane să evite tranzitarea Sloveniei prin sud-vest către estul Italiei.
Se recomandă celor care doresc să tranziteze Slovenia să se informeze din timp asupra situaţiei traficului rutier şi a restricţiilor existente precum şi asupra alertelor meteorologice emise de ţările vecine. Autovehiculele trebuie să fie dotate corespunzător pentru traficul pe timp de iarnă şi, cu precădere, în cursul nopţii, să existe provizii suficiente de combustibil şi alimente.
Informaţiile cu privire la traficul rutier din Slovenia pot fi obţinute 24/24h de la Centrul de informare asupra traficului rutier (http://www.promet.sl), precum şi la numerele de telefon 1970 (din Slovenia) si 00 386 151 885 15 (internaţional).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii