Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:20 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Belgia – Grevă generală a lucrătorilor din serviciile publice

ro

21 Apr, 2015 16:51 517 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei cu privire la faptul că „Centrale Générale des Services Publics” – centrală sindicală de orientare socialistă – au anunţat organizarea unei greve generale în domeniul serviciilor publice pentru ziua de miercuri, 22 aprilie 2015.
Serviciile publice vor fi puternic perturbate, mai ales în sectorul transportului în comun, al transportului feroviar şi în cel al serviciilor poştale.
Acţiunea de protest a lucrătorilor din serviciile publice se suprapune cu greva de zel a poliţiştilor de la Aeroportul Internaţional Zaventem Bruxelles, care a început în data de 20 aprilie 2015 şi care va dura timp de o săptămână, ceea ce va amplifica dificultăţile de deplasare a celor care călătoresc în Regatul Belgiei.
Ministerul Afacerilor Externe reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, în Regatul Belgiei, precum şi a serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.
Totodată se recomandă cetăţenilor români să consulte, înainte de efectuarea călătoriei, site-ul www.mae.ro<http://www.mae.ro>, pentru a obţine informații actualizate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii