Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A IV-a ediţie a Şcolii Române pentru Dezvoltare

ro

05 Jul, 2011 20:45 635 Marime text

A IV-a ediţie a Şcolii Române pentru Dezvoltare

Ministerul Afacerilor Externe organizează în perioada 6-8 iulie 2011, în parteneriat cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND), cea de-a IV-a ediţie a Şcolii Române de Dezvoltare, la Cluj-Napoca.

Ediţia din 2011 va beneficia de sprijinul direct al Preşedinţiei polone a Consiliului UE şi va avea ca temă principală identificarea rolului noilor donatori în programele europene din domeniul cooperării pentru dezvoltare.

Şcoala Română pentru Dezvoltare este primul proiect care iniţiază seria evenimentelor din cadrul Forumului Româno-Polon al societăţii civile şi mediului academic. Prin acest cadru se urmăreşte implicarea activă şi promovarea dialogului la nivelul societăţii civile, a mediului academic şi de afaceri, în contextul Parteneriatului Strategic dintre cele două ţări.

Informaţii suplimentare

Şcoala Română pentru Dezvoltare este un eveniment anual finanţat din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe, care reuneşte actorii relevanţi în domeniul cooperării pentru dezvoltare – reprezentanţi ai ministerelor de linie din România, ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai guvernelor statelor partenere, ai sectorului neguvernamental, atât din ţară, cât şi din statele prioritare pentru politica de cooperare pentru dezvoltare a României, precum şi reprezentanţi ai mediului academic şi ai mass-media naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii