Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii constanteni actioneaza pentru siguranta turistilor

ro

21 Jul, 2010 23:03 1185 Marime text
Poliţia Constanţa în colaborare cu efective de jandarmerie organizează în zilele de 22, 23 şi 24 iulie a.c., între orele 10.00 şi 11.00, pe raza Staţiunii Mamaia acţiuni de informare, pentru siguranţa turiştilor aflaţi pe litoral.

Activitatea se înscrie în cadrul Campaniei de Informare şi Prevenire „Vacanţă în Siguranţă" derulată de către Direcţia de Informare şi Relaţii Publice din cadrul M.A.I. şi în cadrul „Proiectului de prevenire a furturilor din camerele de hotel, motel, campinguri pe litoral, în sezonul estival 2010" derulat la nivelul I.P.J. Constanţa.

siguranta_turisti_harta.jpgwww.infolitoral.mai.gov.ro oferă informaţii utile pentru cei care se află în staţiunile de pe malul Mării Negre, precum şi detalii despre misiunile pe care lucrătorii M.A.I. le desfăşoară pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă pe timpul sezonului estival 2010.

Pagina de „Vacanţă în siguranţă" oferă turiştilor prezenţi pe litoral recomandări pentru evitarea unor situaţii neplăcute ce se pot ivi în timpul sejurului (furturi de bunuri din unităţile de cazare, de pe plaje, de/din autoturisme etc.), precum şi informaţii despre modul în care trebuie să acţioneze în cazul în care devin victime ale vreunei infracţiuni.

 

 

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii