Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cladire anexa a Arhivelor Nationale ale Romaniei a fost consolidata si modernizata

ro

25 Jun, 2010 16:44 1266 Marime text

ARHIVELE NAŢIONALE ALE ROMÂNIEI
COMUNICAT
O clădire anexă a Arhivelor Naţionale ale României a fost consolidată şi modernizată


În ziua de 23 iunie 2010 a fost efectuată recepţia finală a lucrărilor la obiectivul de investiţii „Consolidare şi Modernizare sediul central al Arhivelor Naţionale – Corp B”, situat în Bucureşti, B-dul Regina Elisabeta 49.
Contractul de execuţie a fost încheiat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţei – Unitatea de Management a Proiectului de Diminuare a Riscurilor în Cazul Producerii Calamităţilor Naturale şi Pregătirea pentru Situaţii de Urgenţă (UMP), ca autoritate contractantă, Arhivele Naţionale ale României, în calitate de beneficiar şi Agenţie de plată, pe de o parte, şi S.C. Ricostar SRL Tulcea, în calitate de contractant/executant, pe de altă parte.
Investiţia, finanţată printr-un împrumut de la Banca Mondială şi cofinanţată de către Guvernul României, a constat, în principal, din executarea următoarelor lucrări: consolidarea structurii de rezistenţă, refacerea acoperişului prin înlocuirea învelitorii de tablă, înlocuirea jgheaburilor şi a burlanelor, refacerea tencuielilor interioare şi exterioare, montarea de plafoane false, înlocuirea tâmplăriei, refacerea instalaţiilor electrice, sanitare, de încălzire, cablare structurată voce-date etc.
Lucrările au fost efectuate în baza autorizaţiei nr. 667/07.08.2007, eliberată de Direcţia Generală Management Logistic şi Administrativ din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii