Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ Evaluare a Comisiei Europene

ro

18 Sep, 2009 18:08 1115 Marime text

Joi, 17 septembrie a.c., începând cu ora 12.30, o comisie a Uniunii Europene, din care fac parte reprezentanţi ai Secretariatului General al Consiliului U.E., ai Comisiei Europene, Europol, precum şi doi experţi din Austria şi Italia, s-au aflat în vizită oficială la Jandarmeria Română.

În contextul organizării şi desfăşurării unui program de evaluare a Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului din România, comisiei Uniunii Europene i s-au prezentat rolul şi atribuţiile Jandarmeriei în domeniul prevenirii şi combaterii terorismului pe teritoriul naţional.

Programul comisiei de Evaluare U.E. la Jandarmeria Română a cuprins şi prezentarea de către luptătorii din cadrul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, precum şi din cadrul Unităţilor Speciale de Jandarmerie din Capitală, a unei aplicaţii practice intitulate: „Gestionarea unei situaţii de siguranţă publică, evoluând în incident terorist, la un obiectiv din responsabilitatea Jandarmeriei Române."

Informaţii suplimentare:

Componenţa comisiei de evaluare a Uniunii Europene este următoarea:

- Jean Emmanuel GAYZ - Secretariatul General al Consiuliului U.E.;

- Hans Christian JASCH - Comisia Europeană;

- Karl VOELLMECKE - Europol;

- Siegfried JACHS - expert naţional Austria;

- Marco MONTELLEONE - expert naţional Italia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii