Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:57 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Se întorc ploile pe litoral. Cod galben de vreme rea în județele Constanța și Tulcea. Când expiră atenționarea meteorologilor

ro

28 Jul, 2018 13:24 6311 Marime text
Meteorologii au emis în această după amiază o avertizare now casting cod galben de vreme rea.

Potrivit ANM, în intervalul ora 13:20 până la ora 14:20 în județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Cumpăna, Lumina, Agigea, Corbu, Mihai Viteazu și județul Tulcea: Babadag, Sarichioi, Jurilovca, Baia, Murighiol, Slava Cercheză, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Beștepe, Crișan se vor semnala  averse din care se vor cumula 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului. 

UPDATE. 

Meteorologii au emis în această după amiază o avertizare now casting cod galben de vreme rea. 

Potrivit ANM, în intervalul ora 13:50 până la ora 14:50 în județul Constanta: Cogealac, Istria, se vor semnala averse din care se vor cumula 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constănțeanul 28 Jul, 2018 15:56 Vremea nu este rea, vremea oglindește defapt ce suntem și ce facem noi, oamenii !? Noi, oamenii, ne-am înrăit, ne dușmănim unii pe alții, părinții / oamenii se omoară unii pe alții, soții omoară soțiile lor de la nimicuri, mamele sugrumă proprii copilași, părinții batjocoresc / bruschează / violează / folosesc la videocochaturi pe proprii copii, ori pe alți copilași, unii oameni își pun ștreangul de gât și mor, alții se aruncă de la etaj și tot așa mai departe.... , pe urmă dau vina pe Dumnezeu, că EL este vinovatul / autorul tuturor relelor !? Dacă încheiem cu vinovații interni, pe urmă, începem să atribuim vinovăția factorilor externi : rușilor, americanilor...., când vinovatul principal este aici, în țara noastră, pentru că faaaacem păcate cu carul : avortul, incestul, drogurile, corupția, hoția hoților, salariile și pensiile nesimțite ale unora și altora, veniturile nejustificate de unii și alții, ajutorul social dat unora și altora, dat acelora care nu au muncit o zi în folosul comunității / societății și totodată nu au semnat condica ca justificare scriptică, că s-au prezentat la locul de muncă, toate sunt într-o batjocură și pe urmă ne mirăm de faptul că vremea a luat-o razna, vremea nu a luat-o razna, ci noi, oamenii, am luat-o razna și ne firescul a luat locul firescului și firescul este considerat ne firesc, așa că despre ce vorbim, vorbim vorbe ca să ne aflăm în treabă !?