Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toamna începe să îşi facă simţită prezenţa Temperaturile scad, iar în aproape toată ţară vor fi ploi slabe şi vânt

ro

06 Sep, 2015 09:18 1627 Marime text
 
Ieri, în sudul ţării, a fost exagerat de cald. S-au înregistrat frecvent 36, 37 de grade şi disconfortul termic a fost accentuat. Vestea bună este că astăzi căldură se domoleşte şi doar prin sud-est, cu totul izolat, se mai pot atinge 35 de grade.
 
În vest, în centru şi la munte vor fi unele înnorări şi, îndeosebi în prima parte a zilei, va ploua din loc în loc. În regiunile estice şi sud-estice norii se vor înmulţi spre seară şi vor aduce averse, cu fulgere şi condiţii de grindină.
 
Vântul îşi va face simţită prezenţa în majoritatea zonelor, iar pe timpul ploilor poate lua aspect de vijelie. Maximele termice se vor situa între 18 grade în Maramureş şi 35 de grade în Bărăgan şi vestul Dobrogei.
 
Astăzi va plouă în vest, în nord şi la munte, iar către seară instabilitatea va cuprinde estul şi sud-estul ţării. Doar în sud-est, izolat, se mai pot atinge maxime de 35 de grade.
 
Luni, temperaturile scad şi în regiunile sud-estice şi vom avea un regim termic normal pentru acesta perioadă. Vor mai veni câteva ploi slabe în sud-est şi în jumătatea nordică a ţării.
 
Marţi, tot în jumătatea nordică e posibil să mai cadă câţiva stropi, iar miercuri vor fi condiţii de ploaie slabă prin nordul, centrul şi estul ţării.



Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii