Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Prognoza meteo s-a adeverit. Ninge și e ger la Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

09 Jan, 2024 09:12 2395 Marime text
Prognoza meteo s-a adeverit. 

La Constanța, ninge și este ger la aceste ore ale dimineții. 

O avertizare de cod galben de vânt, polei și ninsori a fost emisă de ANM, pentru  Moldova, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei, valabilă până marți dimineața. În noaptea de marți spre miercuri va fi ger în nord, centru și est, cu minime termice de până la -20...-18 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

ANM arată că aria precipitațiilor va fi în extindere în toate regiunile, în perioada următoare. Pentru ziua de duminică aunt anunțate mai ales ploi, apoi treptat vor predomina ninsorile, iar în Oltenia și Muntenia local se vor acumula 15…30 l/mp. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 45...50 km/h.

ANM a emis o avertizare Cod galben pentru intensificări ale vântului, polei, ninsori moderate cantitativ și viscol în Moldova, Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei.

Din cauza vântului, sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.




Vremea în Dobrogea, în răcire semnificativă în următoarele două săptămâni! 

Administrația Națională de Meteorologie a publicat astăzi prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. 

Potrivit ANM, vremea se va răci semnificativ în primele zile din interval, astfel încât mediile maximelor vor coborî de la 2 la -4 grade, iar ale minimelor de la 6 la -8 grade.

Între 10 și 13 ianuarie vor fi oscilații rapide de la încălzire la răcire, astfel încât maximele vor avea medii între -2 și 4 grade, iar minimele între -10 și -4 grade.

În a doua săptămână de prognoză, regimul termic se va stabiliza la valori diurne de 4 grade și nocturne de -2 grade, mediat regional.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în zilele de 8, 9, 10, 12 ianuarie și din nou după data de 15 ianuarie. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii