Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stați liniștiți - vremea va fi blândă cu noi și soarele generos!

ro

04 Oct, 2015 16:25 1054 Marime text
Vremea se va menţine mai caldă, mâine, decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în sud-est. Autoritatea Națională de Meteorologie precizează că cerul va avea înnorări temporare, va ploua pe arii relativ extinse în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale, precum şi în zonele montane şi submontane, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vor fi mai ales averse, ce pot fi însoţite de descărcări electrice.
În restul teritoriului, aversele vor fi pe spaţii mici, seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade în Dealurile de Vest şi 24...25 de grade în Bărăgan, Podişul Dobrogei şi al Moldovei; minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.
Și în capitală vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări temporare, iar seara şi noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade.
A doua zi, adică marți, valorile termice vor fi în continuare uşor mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade de octombrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse în estul şi în sud-estul teritoriului, precum şi la munte şi izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15 grade pe litoral.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii