Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:35 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo Vreme geroasă în weekend

ro

16 Dec, 2016 18:00 622 Marime text
Vremea se menţine rece şi în zilele următoare. Meteorologii anunţă ceaţă şi chiciură în zona de vest şi centru, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. În Bucureşti temperatura maximă va fi de 2 grade sâmbătă, iar duminică va urca până la 4 grade.

La noapte: Vremea va fi rece, geroasă în Transilvania şi local în Maramureş şi în nordul Olteniei şi al Munteniei. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în nord şi nord-est. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -21...-22 de grade in estul Transilvaniei şi -4 grade in Dealurile de Vest. Local în vest şi centru şi pe spaţii mai restrânse în rest se va semnala ceată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI: Vremea va fi rece, cu o minimă termică de -7...-6 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, spre -9 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab. Spre dimineaţă poate apărea ceaţă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineaţa şi noaptea în special în centrul ţării. În vest şi în centru vor fi nebulozitate joasă şi ceaţă cu depunere de chiciură, local persistente. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord şi nord-est, iar ceaţa se va forma izolat dimineaţa şi pe spaţii mai extinse noaptea. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, va sufla moderat în regiunile sud-estice, iar în rest va fi slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -5 si 5 grade. (-6...-7 grade in nord-estul Transilvaniei si 6...7 grade in Oltenia)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va menţine rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile intracarpatice. Local în zonele joase din vest, din centru şi din sud, în special dimineaţa şi noaptea, va fi nebulozitate şi se va semnala ceaţă cu chiciură. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii când în nord şi nord-vest, precum şi la munte va ninge slab, iar ceaţa poate apărea doar pe spaţii mici. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 si 4 grade, uşor mai ridicate în Dealurile Subcarpatice. (-6 grade vor fi in estul Transilvaniei)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab şi vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Înnorările vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor si va ninge în jumătatea de nord a tării, în timp ce în rest precipitatiile, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii mai restrânse. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice, se vor încadra între -4 grade in Transilvania si 6 grade in Oltenia.
BUCURESTI:
Cerul se va înnora treptat începând cu orele serii si în special spre sfârsitul intervalului vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade.

TENDINTA

MARTI - Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde local va ninge. În sud-estul tării, precipitațiile vor fi mixte, favorizând depunerile de polei. În rest, înnorările vor fi temporare si izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, precum si în estul si sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 si 5 grade. (-1...-2 grade in estul Transilvaniei si 6...7 grade in Oltenia)

MIERCURI si JOI - Valorile termice, mai ales cele diurne, se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va mai ridicată în regiunile sud-vestice.

Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii