Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru Dobrogea. Vreme deosebit de rece. Când se încălzește

ro

07 Oct, 2019 15:31 2068 Marime text

Meteorologii din cadrul Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru Dobrogea, valabilă în perioada 7 octombrie – 20 octombrie 2019.

În primele două zile de prognoză, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu o medie a temperaturilor maxime de 13 grade. În următoarele două zile vremea se va încălzi, astfel încât pe 10 octombrie această medie se va situa în jurul valorii de 21 grade, ușor mai ridicată decât media climatologică specifică acestei date. Cu mici variații, de la o zila alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 20 de grade până pe 15 octombrie.

În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi scăzute în intervalul 7-9 octombrie, când media lor va fi de 5...7 grade.

Ulterior, până la sfârșitul celor două săptămâni, media temperaturilor minime va crește semnificativ, fiind cuprinsă între 9 și 12 grade. Vor fi ploi locale, în general slabe, cu probabilitatea mai ridicată de apariție în prima zi, în intervalul 10-12 octombrie, precum și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii