Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:13 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo în Dobrogea, pentru următoarele două săptămâni. Temperaturi ușor peste normalul perioadei

ro

01 Mar, 2021 15:09 1012 Marime text
  • Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, prin creșterea treptată a valorilor termice, cu mici variații de la o zi la alta, se va ajunge ca în intervalul 12-14 martie vremea să devină ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie.
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

În intervalul 1-5 martie, procesul de încălzire se va resimți îndeosebi la valorile diurne, astfel încât media temperaturilor maxime va crește de la 6 la 13 grade, în timp ce media temperaturilor minime se va situa între 2 și 4 grade.

Pe 6 și 7 martie se estimează răcirea vremii, spre o medie a maximelor de 5 grade și a minimelor de -1...0 grade.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, prin creșterea treptată a valorilor termice, cu mici variații de la o zi la alta, se va ajunge ca în intervalul 12-14 martie vremea să devină ușor mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii martie, cu medii ale maximelor de 8...9 grade și ale minimelor de 1...3 grade.

Probabilitate pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, va fi mai ridicată în datele de 6 și 7 martie și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii