Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteorologii avertizează Pe litoral vor fi temperaturi de 9 grade

ro

08 Dec, 2015 21:35 1473 Marime text
 
Meteorologii anunţă, pentru următoarele zile, vreme închisă cu temperaturi normale pentru această perioadă. Local în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în rest, se va semnala ceaţă, cu totul izolat asociată cu burniţă.
 
Mâine, ANM ne anuncă că cerul va fi temporar noros. Local în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în rest se va semnala ceaţă, cu totul izolat asociată cu burniţă. În cursul nopţii doar izolat vor fi precipitaţii slabe, ninsori la munte şi predominant ploi în vestul ţării. Vor fi condiţii de polei.
 
Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade (0 grade în estul Transilvaniei şi 9 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest).
 
Şi în capitală, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiiţii de ceaţă îndeosebi dimineaţa. Vântul va sufla slab, iar temperatura maximă va fi în jur de 6 grade.
 
Şi joi vremea va fi în general închisă. Cu precădere în cursul zilei, pe spaţii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare în zonele montane şi mai ales ploi în vestul, centrul şi nordul ţării şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad in depresiuni şi 8 grade in dealurile Olteniei, posibil şi în cele de vest.
 
În capitală, vremea va fi în general închisă şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade.
 
Pe vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări dar numai izolat se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte şi mixte în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad in depresiuni şi 8 grade in Oltenia.
 
În Bucureşti, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va avea înnorări dar condiţiile de precipitaţii slabe vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade.
 
Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii decembrie. Pe spaţii restrânse, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte, iar în zonele montane mai ales ninsori. Îndeosebi noaptea şi dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat, va mai fi ceaţă. Temperaturi maxime de la 1 grad in depresiuni, pana la 8-10 grade în Oltenia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii