Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteo Valori termice mai crescute decât în mod obişnuit, în noaptea de Înviere. Cum va fi vremea pe litoral

ro

23 Apr, 2022 19:46 1621 Marime text
Vremea de Paște, foto: Pexels

În noaptea de sâmbătă, 23 aprilie, temperaturile minime se vor situa între 3 și 11 grade, valori pozitive, ceea ce înseamnă o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, potrivit directorului Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu.  

În ceea ce privește vremea pe litoral în noaptea de Înviere, potrivit meteorologului, valorile se vor situa în jurul a 5-6 grade. 

„Este posibil să consemnăm ploi de scurtă durată şi descărcări electrice doar în zona montană şi izolat în partea de sud est a ţării", a spus şefa ANM, în cadrul unei intervenții pentru Antena 3. 

Totodată, duminică, 24 aprilie, vremea va fi deosebit de caldă în toate regiunile, iar valorile vor fi în creșterere față de astăzi - 17 până la 26 de grade, cu 24-25 de grade în Capitală. 

Și prima parte a săptămânii viitoare va fi caracterizată de temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit, luni, 25 aprilie, vom putea consemna valori de până la 27 de grade în Muntenia și sudul Moldovei, însă vorbim și de perioade de instabilitate atmosferică în care aversele ar putea avea caracter torențial și să fie însoțite de descărcări electrice și izolat intensificări ale vântului. 









 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii