Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteo Dobrogea Ce dezvăluie vremea pentru Dobrogea? Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ro

22 Jan, 2024 19:13 1012 Marime text


Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

Media maximelor va crește până spre valori în jurul a 9 grade în ziua de 25 ianuarie, pornind de la 2 grade în prima zi a intervalului de prognoză, apoi vor scădea până spre 4...5 grade în ziua de 30 ianuarie.

După ziua de 30 ianuarie, vremea va intra într-un proces de încălzire care se va concretiza prin înregistrarea unor valori medii de 9...10 grade la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Minimele vor avea în general un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel că acestea vor crește până spre 1...2 grade în 26 ianuarie, pornind de la -4 grade în prima noapte a intervalului, apoi vor coborî spre -2 grade până în noaptea de 30 ianuarie.

Ulterior nopții de 30 ianuarie, minimele vor crește treptat, urmând ca până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză să se atingă minime în jurul a 2 grade, în medie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 25-27 ianuarie



Citește și:

Avertizare emisă de hidrologiCod galben şi Cod portocaliu de inundaţii! Județele vizate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii